Ja, det är sant!!!!!!!

Är så kär i livet just nu! Kär i mina vänner, kär i min fina pojkvän, Kär i våren, och framförallt, kär i vårt lilla barn!Kan ni fatta!!!!!
Vi ska bli föräldrar, få en liten!
Jag gråter bara jag skriver om det, livet är så vackert just nu och vi är så malliga och stolta, det finns såklart ingen annan i världen som är gravida just nu, bara vi!

I början på mars gjorde vi testet tillsammans, och förs visste ingen av oss hur vi skulle reagera. Vi har varit här förut. Göran har sagt att han bara ville börja skrika, men samtidigt visste han inte ifall jag ville det här?
Så, haha, vi båda stog och höll inne med våra tårar och såg frågande på varandra.
Tillslut lyckades jag få fram att gud, det är ju helt underbart... Och Görans spärr släppte och han bara skrek rakt ut.

Jag tror aldrig jag kommer känna mig redo för barn, men jag vet att jag är så mycket mer mogen och utvecklad än vad jag var för 3 år sedan. Jag vet att jag har den finaste, bästaste man bredvid mig genom allt och därför vet jag att jag kommer bli en sådan fruktansvärt bra mamma!

Vi har precis berättat för alla nära och kära och vi är i extas just nu, att få dela det här tillsammans bara vi...
Jag känner mig så fruktansvärt priviligerad att få ha Göran för mig själv, att han som är så underbar vill ha mig som kanske inte alltid är så udnerbar. Att han vill ha barn med mig! Är inte det helt galet?! Jag är så himlahimla kär och vill bara kyssa honom hela dagarna just nu!!!!

Än så länge har jag knappt märkt att jag är gravid. Jag mår prima! gud så många utropstecken jag gör hela tiden!
!!!!!
!!



!


Dock gråter jag som ett barn hela tiden, när Göran igår kom hem med en liiiten liiten (jätteliten alltså) grön body med texten Mum+Dad=Me så grät jag i kanske en timme. Har han gått in på bebisavdelningen, hittat den och tänkt att den vill jag att mitt barn ska ha. Crazy.
Vi ligger mest hela nätterna och pratar, detta är så fruktansvärt himla stort och himlastormande underbart för oss!

Nu ska vi nog kanske gå ut och gå. eller ha sex. eller så ska jag tvätta. Eller handla. Hm?


RSS 2.0